Deze site

Deze internetsite is voor alle docenten Engels in het voortgezet onderwijs. 

Doel is om relevante informatie te geven over de positie van Engels als kernvak in de onderbouw van vmbo, havo en vwo.  Maar ook ontwikkelingen die voor de bovenbouw van deze schoolsoorten van belang zijn komen aan de orde.

In eerste instantie heb ik het gemaakt om de collega's die de studiedag kernvak Engels hebben gevolgd op de hoogte te houden. Maar ook voor docenten die niet een studiedag of cursus gaan volgen is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Veel informatie kan je ook op andere internetsites te vinden, maar dan moet je wel weten wat je zoekt en waar je moet zoeken. Hier wordt deze informatie centraal verzameld en overzichtelijk gepresenteerd.

Deze site richt zich dus voornamelijk - maar niet uitsluitend -  op zaken die te maken hebben met Engels als kernvak in de onderbouw vo en de aansluiting met de bovenbouw. Informatie over andere zaken, zoals methodes, examens en het ERK zijn te vinden op sites als

www.erk.nl

Als er informatie ontbreekt, of als iets niet (meer) klopt, laat dat weten.  Ik pas de site regelmatig aan. Alvast dank daarvoor. 

Jan Mulder

nascholer, VU Amsterdam 


voor ons cursusaanbod voor 2016:   

Onderwijscentrum VU, nascholing Engels


Deze site, Kernvak Engels, is een persoonlijk initiatief, vandaar dat ik me vrij voel je, jij en ik te gebruiken. Maar soms ook u. En soms een eigen mening te laten merken.

 

2015                                                                                                                                                    jonomul@me.com